Events, teambuilding, kurser og konferanser

Vi organiserer konferanser, firmaturer, seminarer til Polen. Vi tilbyr teambuilding i et eksklusiv 4-stjernet spa ´-hotell med konferansesenter. Vi har også mange ekstra aktiviteter på dagen og om kvelden – med en stor dose adrenalin og fornøyelse!

KVALIET GARANTI!

100% tilfredshet!

Vi gir deg 100 tilfredshet. Vi sikrer transport fra flyplassen, eksklusiv hotell, moderne konferanse- og kurs-saler, spapakker, teambuilding opplevelser og et bredt spektrum med ekstra attraksjoner. Vi ordner alt dere trenger for å skape deres beste happening eller seminar.

FØL DEG HJEMME

Hotellrom

Vi disponerer rom i tre forskjellige varianter; Premium, VIP og en suite. Vi har konferansesaler som tar inntil 350 deltakere. Hoteller med bowlingbaner, bankettsaler og nattklubber. Dere kan bruke alle attraksjoner. Med oss, vil dere arrangere noe eksepsjonell.

RELAX

SPA og Wellness

Vi tilbyr avslapning etter seminaret eller konferansen, og dere får avslappende behandling som virker på kropp og sinn. Niagara spa er en reise til en vidunderlige opplevelse – både for kvinner og menn.

EKSTRA ATRAKSJONER

Andre severdigheter

Vi har Helikopterturer over Warszawa, fotosession med make-up og styling, fallskjermhopping, kosmetiske behandlinger, kjøring med racebil på bane, dykking, vind-tunnel, og mye, mye mer. Med oss skal du arrangere deres beste firmatur i Polen.

PRIS EKSEMPLER

Transport

Vi tilbyr gratistransport til og fra flyplassen for våre gjester.

Pris

Vi lager et personlig tilbud, pris er avhengig av hvor mange personer reiser.
f

Muligheter

Vi skal gjerne lage en indivduell harmonogram tilpasset til dine ønsker.

Lokalisasjon

Våre hoteller ligger vakkert plassert i skogen ved siden av vakre innsjøen Zegrzynski.

Kilometer

Dager

%

Tilfredshet

Uforglemmelig opplevelse

4 – stjernet hoteller
Konferansesal
Spa og Wellnes pakker
Ekstra atraskjoner
Night club
Hjelp av reiseleder
Forsikring
Transport fra flyplassen
Bowling bane
Full kost
Sammen finner vi rammene for din bedrifts firmatur, integeringstur eller konferanse i Polen. Teambuildig er våres lidenskap. Vi garanterer høyeste standarder : transport fra flyplassen, eksklusiv 4-stjernet hotell med SPA. Både standard rom, premium rom og apartamenter blir utmerket plass hvor skal du finne en god avslapning og harmoni med natur. Til å sikre høyeste komfort under oppholdet anbefaler vi apartamenter som er lokalisert på hotellkanten, uten forstyrrende støy.

Niagara SPA er en tur til vidunderlig verden full av luksus – alt du kan drømme om. Vi har ultramoderne SPA velvære avdeling med spesial spa-capsuler. Høyeste pleiekvalitet, profesjonell berøring, dyktige terapeuter, massasje teknikker fra hele verden.

Vi har en eksklusiv a la carte restaurant drives av fremstående kjøkkensjef. Menu er basert på regionale råvarer i høyeste kvalitet – tilgangen varierer etter årstid og sesong. Restaurants spesialitet er moderne polsk kjøkken – tradisjonell smak serveres på en ny, fascinerende måte.

32 komfortabel konferansesaler med topp moderne utstyr. Saler kan bli deles og forbindes på forskjellige måter – alt kan bli tilpasset til arrangement. Vi tilbyr også konferanse i SPA område eller ute, i plener. Det blir uvanlig attraksjon til dine gjester.

I tillegg til faste attraksjoner som SPA, bowling og disko, vi tilbyr også et bredt spektrum av ekstra attraksjoner: fra ekstremt flyvninger til og med bartenders show og degustasjoner.
Vi håper at opphold som vi skal organisere blir en turen dine ansatte vil snakke om i lang tid.

Har du noe spørsmål?