Nettsider og e-handel nettbutikker

Vi skaper en eksepsjonell og unik web verden.

Moderne design

Vi skaper moderne, kommunikative og på toppen av alt godt designet nettsider. God design er vårt kjennetegn. Ingenting fanger oppmerksomhet slik som et pent prosjekt.

Responsiv design

Responsivitet er først og fremst kontakt med mottakeren. Vi forandrer oss for deg og vi tilpasser oss slik at du kan lese våre sider på nettbrett og smarttelefoner.

Butikk

Vi skaper ikke bare nettsider men også nettbutikker. Gå inn til internett verdenen og vis andre at du er mobil og flytt virksomheten din på internett.

g

CMS system

Vi gir deg en meget brukervennlig CMS, så du kan selv på en enkel måte administrere din nettside. Endr bilder og innhold uten grenser og nyt friheten.

Vi designer butikker og nettsider slik at de passer til våre kundenes behov. Vi er ledere i å innføre nye teknologier og optimalisere informatikk systemer. Vi har faste kunder som vi hjelper med å drive effektiv virksomhet på internett. Bli en av våre fornøyde kunder. Vi tilbyr omfattende tjenester.

WEB DESIGN

Vis dine sterke sider

Din nettside, er ditt visittkort. Vis deg frem og la kundene se den beste designen. Kommuniser gjennom bilder. Stimuler sansene. Vis dem profesjonalitet, følelser, vis dem hvor mye du bryr deg om dem. Gi nødvendig informasjon om deg selv, vis de siste innlagte annonsene. Vær mobil og forandr til det beste, for alltid å være i forkant. Du trenger ikke å gjøre det alene, sammen med oss vinner du.

I våre prosjekter bruker vi bare den nyeste teknologien

Vårt team som bygger nettsider er de beste, valgte spesialistene fra IT, kommunikasjon, web design og posisjonering. Det er de som skaper den moderne webbaserte verdenen. Vi bruker de nyeste teknologiene, vi passer på stabiliteten og sikkerheten av fullførte prosjekter, og på optimalisering av sidene slik at de er synlige i søkemotorene på nettet. For oss finnes det ikke umulige ting, alt er bare et spørsmål om tid.

Squeeze/splash/landing page

Vi vet hva som gjør et vellykket produkt og squeeze, splash eller landingsside. Vi sørger for at den øker interessen for bedriftens produkt eller tjeneste. Takket være slike nettsider øker du sjansen for mer effektiv markedsføring. Vis verdenen ditt prosjekt. Vær synlig på nettet. Vi kan gjøre deg synlig og la deg føle deg trygg.

Kreativ webdesign og UX design

Våre designere skaper nettsider og butikker i henhold til de nyeste standardene for kreativ webdesign. Slik at deres grensesnitt er mest intuitiv og å navigere på nettsiden er ren glede. Vi ønsker en perfekt kommunikasjon med din kunde, slik at alle direktemeldingstjenester, applikasjoner og nettsider er testet og kontrollert før de befinner seg på det kommersielle markedet.

SEM og SEO er nøkkelen til suksess

I dag er det vanskelig å forestille seg å gjennomføre markedsføring på internett uten SEO og SEM løsninger. Vi vet at en fullstendig og effektiv annonse er avhengig av begge. Derfor i vår virksomhet på nettet bruker vi begge delene som støtter hverandre. Personene som er ansvarlige for dem er kvalifiserte eksperter innenfor sitt område.

PORTEFØLJE

PRISLISTE – NETTSIDER

E-HANDEL

Benytt deg av spesialisert kunnskap om e-handel

Våre eksperter har omfattende kunnskap om å bygge og administrere e-handel. De rådgiver og velger den riktige løsningen for din butikk, slik at dens funksjonalitet og styringssystem er tilpasset perfekt til din bransje og utvalget av produkter som selges.vi er for å hjelpe og rådføre.

Vi gjennomfører bare de beste e-handelsløsningene

En godt bygget nettbutikk handler om markedsføring, PR-bransje og teknologisk utvikling. Vi innfører de beste løsningene til ditt selskap og tilpasser dem til type bedrift du driver med.vi vil at det vi skaper skal være av høyeste kvalitet og at våre kunder skal være fornøyde. Din suksess er vår suksess.

Vi integrerer de eksisterende løsningene med et nytt salgsystem.

Ved bruk av de nyeste IT-løsningene og programvarene kobler vi din butikk til den web-baserte verdenen rundt deg. Du trenger ikke å fjerne de eksisterende verktøyene. Våre spesialister vil integrere dine omgivelser med en ny butikk, slik at forandringen er så stor som mulig, og dine kunder blir fornøyde med tjenesten.

E-commerce marketing, SEM og SEO

En bra designet butikk er ikke alt. Du må være synlig. La oss ta vare på riktig markedsføring for å markedsføre butikken din og dine handlinger på nettet. Vi optimaliserer din side slik at den kommer alltid på første plass i søkemotoren. Hensiktsmessig markedsføring kombinerer SEM og SEO løsninger og mangesidige handlinger bringer det beste resultatet. Skill deg ut på nettet med oss.

PORTEFØLJE