Mobile applikasjoner

Gjør det mulig å finne deg på alle mobile plattform. Vær der hvor millioner av dine kunder.

HTML 5

Vi bruker den nyeste web-teknologi, slik at mobile applikasjoner laget hos oss er mest funksjonelle og oppfyller de nyeste multimedia standarder.

Forskjellige platformer

Vi lager apps på alle eksisterende plattformer. Vi er ikke begrenset bare til de to mest populære. Slik at alle kan få tak i dit budskap.

Skreddersydd

Våre mobile applikasjoner er laget individuell og tilpasset til kundens behov. Hvert prosjekt og hvert program er unikt og skreddersydd.

UI/UX Design

Våre mobile applikasjoner har godt gjennomtenkt og nøye planlagt interface, ifølge til de nyeste bevegelse standardene i cyber verden.

Mobile aplikasjoner

Gjør ditt arbeidet mer effektivt og behagelig. Forbedre kommunikasjonen i virksomheten og åpne seg for nye distribusjonkanaler for dine produkter og tjenester. Utnytte de nyeste trendene innen teknologi og muligheter som allerede finnes i moderne smarttelefoner og nettbretter.

HVORDAN JOBBER VI?

Behovsanalyse

Vi nøyaktig gjenkjenner mål, evner og teknologiske betingelser for prosjektet.
En presis fastsettelse av antagelser for prosjektet er grunnlaget for vårt arbeid.

l

Apps prosjekt

Vi utvikler en interaksjon modell, lager funksjonelle og grafiske prosjekter til den ny applikasjon. På den fasen oppstår applikasjonsarkitektur og brukerinterface.

Programmering og testing

Vi realiserer hvert prosjekt innen fristen. Preparerte produksjoner er testet både etterforløping og i tester ‘’ no experience’’, som garanterer stabil drift.

Innføring og distribusjon

Vi distribuerer applikasjoner gjennom utvalgte distribusjonskanaler (B2C og B2B).

Profilering og markedsføring

Vi tilbyr vedlikehold og garantistøtte, også prommotering av aplikasjon.Vi gir råd om hvordan å utnytte aplikasjoner til markedsføringsformål.

Vil du vite mer om mobile apps ?