Mobile apper

La deg bli funnet på enhver mobil platform. Vær der hvor millioner av dine kunder.

HTML 5

Vi bruker de nyeste web-teknologiene, slik at mobile apper opprettet av oss er funksjonelle og at de oppfyller de nyeste standardene for multimedia. Dine kunder kan nyte funksjonaliteten og mobiliteten.

Forskjellige platformer

Vi skaper mobile apper for alle plattformer. Vi begrenser oss ikke til de to mest populære. Folk er forskjellige og det er appene også. Vi vil at du skal nå alle. Slik at alle når til deg.

Skreddersydd

Våre mobile apper er skapt individuelt og tilpasset mottakerens behov. Hvert prosjekt og hver app er unik og skreddersydd. Fordi vi vet at hver av oss er en unik person. Vi setter pris på det.

UI/UX Design

Våre mobile apper har godt gjennomtenkt og nøye planlagt grensesnitt som er i henhold til de nyeste standardene av navigering i cyberspace. Slik at livet blir enda enklere.din kunde kan finne den informasjonen eller produktet han/hun leter etter mye raskere.

Mobil apper

Gjør arbeidet ditt mer effektivt og koselig. Forbedr kommunikasjonen i selskapet og vær åpen mot nye kanaler for distribusjon av dine produkter og tjenester. Bruk de nyeste teknologi trendene og mulighetene i moderne smarttelefoner og nettbrett.

HVORDAN JOBBER VI??

Behovsanalyse

Vi gjenkjenner nøyaktig målene, mulighetene og de teknologiske forholdene av prosjektet.
En presis fastsettelse av målene for prosjektet er grunnlaget for vårt arbeid. Takket være det, blir virkningen enda mer mobil.

l

App prosjekt

Vi designer samhandlingsmodeller og vi skaper funksjonelle og grafiske prosjekter av den nye appen. På dette tidspunktet danner vi appens utseende og brukergrensesnittet. Etterpå er det bare å bruke det.

Programmering og testing

Vi gjennomfører prosjekt til rett tid. De ferdige produktene er testet både gjennom scenarier og no experience som garanterer stabil ytelse og pålitelighet på alle plattformer.

Gjennomføring og distribusjon

Vi distribuerer applikasjonen gjennom utvalgte distribusjonskanaler (b2C og b2B). Det er du som bestemmer hvordan du vil kommunisere med dine kunder.

Promotering og markedsføring

Vi tilbyr vedlikehold og garanti støtte samt promosjon av appen. Vi gir råd om hvordan å bruke appens muligheter til mobil markedsføring.

Spør eksperten for et detaljert tilbud. Vil du vite mer om mobil apper?