Trykk fra A til Å

Fra utarbeidelse av filen til en logistikk og transport. Vi har et omfattende lager med moderne maskiner som gjør det mulig å trykke på alle mulige reklame materialer. Trykk på alle overflater!

Materiały POS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer nec sagittis enim. Proin scelerisque justo eget dolor lobortis vestibulum. Phasellus sed leo egestas, venenatis.

Druk na tekstyliach

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer nec sagittis enim. Proin scelerisque justo eget dolor lobortis vestibulum. Phasellus sed leo egestas, venenatis.

Druk, drukarnie i drukowanie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer nec sagittis enim. Proin scelerisque justo eget dolor lobortis vestibulum. Phasellus sed leo egestas, venenatis.

TEKSTILER

Trykk på t-skjorter, og ikke bare det.

Vi har en datastyrt brodering. I tilleg vi broderer inskripsjoner på skjorter, genserer, luer, fjær jakker og vanntetttjakker. I tilleg vi overfører trykk på ryggesekker, vesker og hoftesekker. Alle de overnevnte tingene dere finner i vårt tilbud. Kontakt med oss ved forespørsel.

Tiden går med en kalender.

Kalendere

Vi trykker forskjellige kalendere – kalenderbøker, bord- , års- , lømme-, veggkalendere. Dere kan velge noe fra vårt tilbud eller vi kan lage din egen personlig almanakk tilpasset til dine behov.

ØKOLOGI

Økologisk trykk

Takket være miljøvennlig blekk og med bruk av resirkulert papir, er vi i stand til å skrive ut materialer som er i 100% nedbrytbar, bekreftet av de høyeste sertifikatene. Hvis du ønsker å ta vare på miljøet og leve i samsvar med naturen, gjør det med oss.

Reklame til Å reklamere

Reklamematerialer

Flyer, kataloger, brosjyrer, visittkort, stands, bøker, emballasje, bæreposer. Takket være moderne utstyr vi kan offset trykk til A1-formatt. I tilleg vi bruker solvent blekk til å skrive ut roll up – bannere, messevegger og utstillingborder.

VEGGER

Fototapeter

Endre stil, flytt seg til et andre land takket være fototapeter. Den høyeste utskriftskvalitet. Realistiske farger. Til avveksling på kontor, leilighet, restaurant. Vi trykker på alle mulige størrelser.

Allsidighet

Vår fordel er muligheten til å skrive ut med alle tilgjengelige utskrifts teknikker, samt på alle overflater og materialer.

Konsulting

Du trenger ikke å vite noe om trykketeknikker. Fortell oss hva du trenger og våre konsulenter skal velge det beste materialet og trykkemulighet.

Maskinpark

Fantastisk spektrum av muligheter gir oss den største parken av trykke-, bokbinding- og lasermaskiner.

v

Individuelle kundens behov

Vi behandler hver kunde individuelt, fordi hvert prosjekt er individuell. For dette, ta kontakt med oss for å få en personlig tilbud.

papirposer, plastposer

visitkort, flyer, plakater

kataloger, bøker, brosjyrer

veggkalendere, bokkalendere

mapper, firmapapir, konvolutter, noteser

roll up – banere, messevegger, banere, messestander

embalasjer

Vi har en av de største maskinparker i Europa. Vi har utstyr for offset trykk, digital og solventtrykk.
Vi har maskiner til A1- størrelse. Slik at jobben vår er mer effektiv, billigere og raskere. For dette har vi en maskin for merking rekalmegadgeter. Silke- og tampotrykk kan bli brukes på plast overflater, laser – for metall. I tilleg har vi en digital brodering slik at vi kan trykke på T-skjorter, genserer og caps. Vi også utfører alt av trykk på tekstiler: ryggsekker, hoftesekker, vesker.
Hvert år forbereder vi til dere en tilbud med kalendere, fra plakatkalender til bokkalender. Vi tar vare på høyeste kvalitet av sy og liming, slik at våre produkter kunne bli holdbare og pålitelige.
Nyheter i vårt tilbud er fullt miljøvennlig trykk. Vi bruker papir spom er i 100% resirkulert, tilsvarende blekker som er ikke skaddelig for naturmiljøet, og trykkmaskiner med grønne sertikater.

Har du noe spørsmål?