Reklamebyrå

Det handler ikke om å spenne muskler, for å vise hvem man er. Det dreier seg om erfaring og hardt arbeid.
Vi har over 10 års erfaring som Event- og Reklamebyrå. Vi arrangerer alt fra seminarer, konferanser, til firmaturer. Vi er spesialister på mobile applikasjoner, nettsider, SEO og nettbutikker. I tillegg har vi unike giveaway produkter, fra miljøvennlige materialer til eksklusive gjenstander. Vi tilbyr også særegne og unike sykler.

Kvalitet garanti

Vi leverer varer av høyeste kvalitet. For kvalitet varer. Derfor vil vi ikke ha noe kompromiss mellom kvalitet og pris.

Erfaring

Vi har jobbet i reklamebransjen i over 10 år. Og vi evner å tilpasse oss tiden vi lever i. Slik at vi alltid er oppdatert.

Internasjonale markeder

I over tre år har vi også operert i utenlandske markeder. Vi bygger nettverk med de beste lokale partnere og har godt samarbeid. Ofte innen mobile applikasjoner og nettbutikker.

Vennskap

Vi tror på vennskapelige relasjoner. I tillegg til samarbeid, vi skaper et vennskapsbånd, slik at vårt byrå kan knytte en langvarig relasjon med kunden.

REFERANSER:

Jobbet med selskapet ADdimension i to år. Dette er en av de beste reklamebyråer i Norge. Utført for meg: roll-ups, bannere, reklameartikler, kataloger, flyers og brosjyrer. De har en veldig god grafisk design og god utskriftskvalitet. Jeg anbefaler ADdimension på det sterkeste.

Andre Clemetnsen

CEO, REveolver Telecommunications

ADdimension Group ble leid inn for å lage reklamemateriell for mitt selskap, SEM Graveservice AS. Resultatet var fantastisk, og jeg gir beste referanser til ADdimension Gruppe. ADdimension Gruppe er et profesjonelt firma med høy kompetanser, og jeg håper å bruke dem mer i framtiden.

Sven Martinsen

CEO, SEM Graveservice As

ADdimension selskap utført for Brow-Forman POLISH mobile applikasjoner, reklame og markedsføring, grafisk design, trykking og SEO. Samarbeidet med dem i 4 år og alle bestillinger var utført i høyeste kvalitet. I tilleg 100% punktlighet. Jeg anbefaler dette firmæt på det sterkeste.

Katarzyna Rzepecka

Senior Brand Menager, Brown Forman

Års erfaring

Virksomheter i ulike land

Våre kunder er

%

Engasjemnet

Firma turer, kursturer, teambygging

Vi tilbyr dere firmaturer, kurs og konferanser, teambuildings-reiser. Vi har også en av de nyeste fire-stjerners hotell tilgjengelig, med Konferanseromer opp til 350 personer og med eksklusivt SPA. I tillegg kan vi organisere spesielle kvelder for deres ansatte eller kunder, og ordne spill og integrerings-leker. Vi har også events-pakker med mye adrenalin.

Se detaljer

Trykk, Gadgeter, design

Vår Reklamebyrå gir full service arbeid. Vi kan ordne en hel reklamekampanje – fra en idé til realisering. Vi er kreative og våre ideer er uvanlig. Uavhengig hva vi gjør – firma-produkter, grafisk design og reklamematerialer med raffinement . Våre tjenester er alltid i høyeste kvalitet. Vi hjelper våre kunder til å velge riktig form for reklame og markedsføring. Nyheter – reklamesykler.

Se detaljer

Nettsider, nettbutikker, mobilapplikasjoner

Vi er svært interaktive. Og bruker den nyeste teknologien. Vi bygger nettbutikker, responsive nettsider og mobile applikasjoner for smarttelefoner og nettbretter.
Vi bruker kraftige verktøy som HTML 5, og kunnskap om UL og UX design, slik at mobiliteten og effektiviteten av våre kampanjer på internett var det mest effektive. Internett – verden er vår verden.

Se detaljer

Vil du vite mer om vårt reklamebyrå?